Information gällande Covid-19

Av omtanke för din och vår hälsa har vi vidtagit extra försiktighetsåtgärder för att ditt besök hos oss ska kännas så tryggt som möjligt.

Försiktighetsåtgärder för allas säkerhet

Vi på BEStronic tycker att det är viktigt att ta vårt ansvar i rådande situation och hjälpa till att begränsa spridningen av Covid-19. Av omtanke om din och vår hälsa har vi tagit extra försiktighetsåtgärder för att ditt besök hos oss ska kännas så tryggt som möjligt.

Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar försiktighetsåtgärderna löpande. Vi gör självklart vårt yttersta för att förbygga och säkerställa våra kunders och medarbetares hälsa, samt att minimera oro och risk för smittspridning på våra anläggningar. Detta gör vi exempelvis genom att utöka våra städrutiner och ökar frekvensen för rengöring av bilarna på våra anläggningar.

Vi vill att du ska känna till att alla medarbetare som har minsta känning av sjukdomssymptom, stannar hemma. Syftet är att värna om våra medarbetares, anhöriga och kunders hälsa, samt även bidra till begränsad smittspridning i samhället. Alla våra medarbetare följer de riktlinjer som finns från Folkhälsomyndigheten för att i högsta möjliga mån undvika smittspridning.

Om du känner dig sjuk, med förkylnings- eller influensaliknande symptom, ber vi dig att boka om ditt besök. Vänligen ring din kontaktperson för att boka om, eller titta på en alternativ lösning för inlämning av fordon. Här på vår hemsida hittar du kontaktuppgifter. Hör gärna av dig om du har några frågor!

FÖRSIKTIGHETSÅTGÄRDER

Det viktigaste är att fokusera på att minska risken för smittspridning. Därför har vi tagit fram ett antal praktiska åtgärder som kan hjälpa dig som kanske känner en viss oro för att komma till oss.

• Vi sätter in extra städning på vår anläggning/ar.
• Vi välkomnar dig till anläggningen men vi skakar däremot inte hand.
• Våra tekniker använder ratt-, sitt-, golv- och växelspaksskydd som standard.

HANTERING AV BILNYCKLAR

Du som ska lämna bilnyckel i samband med verkstadsbesök kan lämna din nyckel i ett nyckelinkast. Vi vill då att du ska ta kontakt med oss via telefon när detta är gjort. När du ska få tillbaka din nyckel kan du ringa din servicetekniker, så får du din nyckel på parkeringsplatsen och slipper gå in på anläggningen.

Varmt välkommen till BEStronic – Vi är med dig!